Referenssi Omatalo

Omatalo Oy

FINE-Saneerauksen luotettu yhteistyökumppani omakotitalorakentamisessa on Omatalo Oy, joka toimittaa talopaketteja jo 80 vuoden kokemuksella.

Omatalon ja FINE-saneerauksen välinen yhteistyö etenee sujuvasti. Kun Omatalo Oy:n asiakkaalla on tontti ja tahto rakentaa uusi koti, Omatalo Oy:n rakentajakumppani tekee perustukset, jolle FINE-saneeraus asentaa talopaketin ja rakentaa sen tarvittaessa muuttovalmiiksi asti.

Taloprojekti vaatii urakoitsijalta kokonaisvaltaista kuvaa rakentamisen laadusta, aikataulusta ja asiakaspalvelusta. “FINE-saneerauksen kanssa projektit ovat edenneet aina niin kuin ollaan sovittu, usein jopa tehokkaammin”, kertoo Omatalo Oy:n Matti Sirviö yhteistyöstä.

Yhteistyö FINE-saneerauksen kanssa suo Omatalo Oy:lle mahdollisuuden olla markkinoilla myös Ylä-Savon ja Kainuun alueella. “FINE-saneerauksen työn tehokkuus ja -laatu tukee Omatalo Oy:n toimintaa talopakettien sekä muutto- ja sisustusvalmiiden talojen toimittajana”, Sirviö kuvailee.

Rakentaminen on luottamusta

“Rakentamisessa haasteena on aina sääolosuhteet. FINE-saneeraus osaa suojata ja pitää työt seisauksissa hankalissa olosuhteissa. Lisäksi nämä haasteet osataan käsitellä niin, ettei tuote tai asiakaspalvelun laatu kärsi”, Sirviö jatkaa.

Luottamuksen syntyminen ja toimituksen laadukkuus välittyy loppuasiakkaalle asti. “FINE-saneeraus pitää kiinni aikatauluista ja voimme luottaa, että asiat tulee tehtyä. Lopputuloksena asiakkaallamme on laadukas uusi koti. Asiakas luottaa hyvin tehtyyn työhön sekä oman kotinsa arvoon. Tyytyväinen ja työn laatuun luottava asiakas markkinoi myös varmemmin kokemustaan eteenpäin”, Sirviö summaa.

Mitä on tullut tehtyä?

“FINE-saneerauksen kanssa projektit ovat edenneet aina niin kuin ollaan sovittu, usein jopa tehokkaammin”, kertoo Omatalo Oy:n Matti Sirviö yhteistyöstä.

Lue lisää