Kattoremontti

FINE-kattoremontti
FINE-kattoremontti

Hyvin tuulettuva, oikein asennettu ja laadukas katto on ilo silmälle ja palvelee pitkään. Katto voidaan remontoida ympäri vuoden. Tarkkaan suunnitellussa ja toteutetussa kattoremontissa katto on ilman katetta vain noin 3 tuntia, jolloin sään huomioiminen ja ennakointi on varmempaa.

Kattoremontin hinta sisältää telineet, vanhan katon purkamisen ja jätteiden poisviennin, pystyruoteet vanhan katon oikaisuun, aluskatteen, tuuletusrimat, ruoteet, yhden uuden otsalautakierron pintamaalatulla otsalaudalla, kattopellit Weckmannin mallistosta, harjapellin, päätypellit, uudet rännit ja syöksyt, IV- ja viemäriläpiviennit sekä piipun pellit. Urakan päätteeksi siistimme jälkemme ja viemme kaikki jätteet pois.

Tilaa maksuton arviokäynti

Tarjoamme kattoremontit kiinteällä hinnalla, alkaen 69 € / m2

Satojen kattojen kokemuksella

FINE-saneerauksen oma työryhmä asentaa katon Weckmanin laadukkailla pelleillä. Meillä on kokemusta satojen kattojen asentamisesta erilaisiin kohteisiin.

Kattoremontin suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, koska kattopeltien toimitusajat vaihtelevat. Toimitusaika katoille on yleensä noin 1–1,5 kuukauden kuluttua tilauksesta. Itse rakennus- ja asennustyö kestää noin 3–5 päivää.

Voit nauttia uudesta katosta huoletta, koska annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Weckmanin peltien ja maalipinnoitteen takuu noudattaa Weckman Premium 50 -laatuluokkaa.

Lue lisää Weckmanin laadusta

Kattoremontin voi tehdä talvellakin

Vuonna -81 rakennetusta omakotitalosta puuttui kokonaan aluskate. Itse kate oli kiinnitetty nauloilla, joiden kannat olisi pitänyt uusia joka tapauksessa. Niinpä koko alkuperäinen peltikatto lähti vaihtoon.

FINE-saneeraus valikoitui remontin urakoitsijaksi luotettavuutensa ansiosta. Asiakas koki, ettei hän joudu pettymään yhteistyöhön kanssamme. Katon vaihdon aikaan tammi-helmikuussa 2018 oli kovat pakkaset, mikä asetti työlle omat haasteensa.

Remontin lopputulos miellytti molempia osapuolia. Erityisen tyytyväinen asiakas oli materiaalivalintaan sekä hintaneuvotteluihin, joissa löydettiin molemmille sopiva ratkaisu. Remontin aikataulusta pidettiin myös kiinni talvesta ja pakkasista huolimatta. Uusi kate paransi vanhan talon ulkonäköä ja asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen.

Mitä on tullut tehtyä?

“FINE-saneerauksen kanssa projektit ovat edenneet aina niin kuin ollaan sovittu, usein jopa tehokkaammin”, kertoo Omatalo Oy:n Matti Sirviö yhteistyöstä.

Lue lisää