Saneerausta yläsavolaisittain

It’s FINE!

Meille hienous on alusta asti merkinnyt välitöntä ja mutkatonta rakentamista yläsavolaiseen tyyliin. Näin jokainen asiakkaamme voi nauttia toimivasta arjesta viihtyisässä kodissa.

FINE-saneeraus aloitti toimintansa vuonna 2015 toiminimellä. Toiminnan jatkuvuuden ja lisääntyvän henkilöstön vuoksi yritystoiminta muutettiin osakeyhtiöksi vuoden 2017 alusta.

Kattava.

Toimintaamme on alusta asti ohjannut ajatus, ettemme työskentele vain yhdellä tietyllä osa-alueella. Sopivan pienenä yrityksenä pystymme vastaamaan ketterästi monenlaisiin palveluihin, vaikka luonnollisesti tiettyjä töitä olemme tehneet enemmän. Tällaisia ovat esimerkiksi kattoremontit, tasoitetyöt, kylpyhuoneremontit ja omakotitalojen rakentaminen.

Taidokas.

Parhaiden tekijöiden löytäminen vaatii tarkkuutta. Siksi kiinnitämme paljon huomiota oikeiden työntekijöiden valitsemiseen varmistaaksemme työmme laadun. Tällä hetkellä kokemusta alalta ja rakentamisesta on kertynyt yritykseemme yhteensä kymmeniä vuosia. Tekijämme ovat työhön orientoituneita ja työn tarkka tekeminen sekä hyvä laatu ovat meille jokaiselle kunnia-asioita.

Huolellinen.

FINE-saneerauksessa hoidamme työt kunnolla ja loppuun asti. Mielestämme tällainen toimintamalli lähtee henkilöstön koulutuksesta ja ajan hermolla pitämisestä. Pidämme myös asiakkaamme ajantasalla töiden etenemisestä työpäiväselosteella, jossa kerromme mitä olemme tehneet sekä miten ja milloin työ jatkuu.

Reilu.

Vuosien saatossa meille on kertynyt oma asiakaskunta. Teemme töitä läpi vuoden ja tilauskantamme hipoo vuosittain 100 %, joka osaltaan mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat. Lisäksi yrityksen hallinto- ja toimitilakulut ovat alhaiset, mikä näkyy hinnoissamme.

Ota yhteyttä

Henkilöstö

Mika Lappalainen

Mika Lappalainen

+358 44 3793058
mika@finesaneeraus.fi

Yrittäjä, projektien suunnittelu, myynti ja johto, timpurin ja sisustuskirvesmiehen työt.

Ari Eskelinen

Ari Eskelinen

+358 45 8884898
ari@finesaneeraus.fi

Omakotitalorakennus, kylpyhuoneet ja sisustuskirvesmiehen työt. Vesieristyksen sertifikaatti.

Hannu-Pekka Marin

Hannu-Pekka Marin

+358 40 7354480
hannu-pekka@finesaneeraus.fi

Kirvesmiehen työt, maalaus ja tapetointi.

Toni Ruotsalainen

Toni Ruotsalainen

+358 40 1828171
toni@finesaneeraus.fi

Vesieristys ja laatoitus. Vesieristyksen sertifikaatti.

Töihin meille?

Ovatko tarkka työnjälki, vahvat kädentaidot ja lopputuloksen hyvä laatu sinulle kunnia-asioita? Siinä tapauksessa voit olla yksi FINE-saneerauksen ammattilaisista. Työskentelemme ympäri vuoden ja siksi tarvitsemme rakennus- ja saneerausalan osaajia joukkoomme pitkin vuotta. Lähetä avoin hakemus sähköpostitse mika@finesaneeraus.fi